Heb je een kleine op de wereld gezet? Dit kindje geeft veel geluk en plezier in je leven. Je wilt alles zo goed mogelijk voor elkaar hebben voor je kind en zorgt dat je alle spullen in huis hebt die je nodig hebt. Helaas zijn er ook klusjes die net wat minder leuk zijn om te doen. Dit is bijvoorbeeld het verschonen van de luier van je kind. Het verschonen van de luier zit je niet altijd op te wachten, maar het is wel iets wat dagelijks vaak meerdere keren moet gebeuren. Voor het kopen van de beste luiers kun je dit artikel lezen. Je vindt er diverse kooptips en leest meer over wegwerpluiers of katoenen luiers. Daarnaast raden we je aan om een luiertas aan te schaffen. Deze kun je altijd meenemen wanneer je met je baby op stap gaat, zodat je luiers en andere spullen mee kunt nemen die je nodig hebt.

Op deze pagina geven we meer informatie over het kopen van luieremmers. Je leest waar ze voor zijn, waar je op moet letten en waar je het beste luieremmers online kunt kopen.

Direct het aanbod aan luieremmers bekijken? De onderstaande webshops worden door ons aanbevolen.

Waarvoor is een luieremmer en waar moet ik op letten?

Een luieremmer is onmisbaar op de plek waar je dagelijks je baby verschoond. Deze kan gebruikt worden om de smerige luiers in te gooien van je baby. Op deze manier worden de luiers op een hygiënische manier weggewerkt. Er zijn veel verschillende soorten luieremmers die op een andere manier gebruikt kunnen worden. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten luieremmers.

Per dag moet je vaker een luier verschonen dan je vaak denkt. Voordat je het weet moet de luier van je baby zo’n 10 keer per dag worden verschoond. Je baby heeft nog maar een kleine blaas en moet dus vaak een plasje of een hoopje doen. Het verschonen van de luiers behoort dus al snel tot de dagelijkse activiteiten. Hygiëne is onmisbaar bij de verzorging van je baby. Het hebben van een luieremmer zorgt er voor dat de ruimte waarin je de luiers van je baby verschoond schoon en hygiënisch blijft. Er blijven geen luiers rondslingeren en de luieremmer is zo gemaakt dat het goed afgesloten is.

Er zijn verschillende soorten luieremmers. Zo zijn er de basic luieremmers. Iedereen kent de basic luieremmers wel. Deze hebben een normale deksel die je er zelf af en op kunt doen om de luiers weg te gooien. Naast de basic luieremmers zijn er ook luxere emmers. Deze maken het nog makkelijk om op een hygiënische manier luiers weg te gooien. Bij de luxere luieremmers hoef je vaak geen deksel te gebruiken, maar kun je handsfree de emmer openen en sluiten. Dit is handig zodat je je baby geen moment uit het oog hoeft te verliezen. Daarnaast zijn er veel luxe emmers die beschikken over een wegwerpzakje of andere systemen.

Een tip bij het gebruik van een luieremmer is om het zo dichtbij als mogelijk bij de baby te plaatsen. Wanneer je de luier aan het vervangen bent dan is het handig om je baby in het zicht te houden. Wanneer de emmer naast je staat gooi je de luier gemakkelijk weg zonder je baby uit het oog te verliezen. Bij de basic emmers is het daarnaast ook handig om van tevoren de emmer los te maken, zodat je dit tijdens het verschonen van de luier niet hoeft te doen.

Waar kan ik het beste een luieremmer kopen?

Op het internet kom je op veel plekken luieremmers tegen. Wij hebben er verder naar gekeken en hebben een aantal webshops gevonden waar je het beste een luieremmer kunt kopen. Deze benoemen we hieronder. Je kunt direct doorklikken naar de betreffende webshop om een luieremmer te bestellen voor in de kinderkamer.

Luieremmers bij Bol.com

BolWanneer je op zoek bent naar een luieremmer raden we je zeker aan om een kijkje te nemen bij Bol. Je vindt hier een groot aanbod en hebt dus genoeg keuze. Er zijn tientallen luieremmers te vinden in verschillende soorten en maten. Bij Bol vind je basic luieremmers, maar ook ook luxere luieremmers. Neem een kijkje tussen het aanbod door op de onderstaande button te klikken.

Koop een luieremmer bij BabyPark

BabyparkOp de website van BabyPark vind je een groot aanbod aan verschillende luieremmers. Er zijn veel luieremmers te vinden van bekende merken waar je direct op kunt filteren. Ook heeft de website geregeld leuke acties en kortingen beschikbaar. Neem dus even een kijkje tussen het aanbod en zie of er op dit moment ook een leuke korting zit in het assortiment. Je kunt het assortiment aan luieremmers direct bekijken via de button hieronder.

Bestel een luieremmer bij Prénatal

PrenatalTot slot kun je een kijkje nemen tussen het assortiment van Prénatal. Bij Prénatal vind je ook een groot aanbod aan verschillende luieremmers. Je kunt direct een kijkje nemen tussen het aanbod in de website. Ook bij Prénatal is er altijd wel een leuke korting te vinden op een geschikte luieremmer. Je kunt direct een kijkje nemen via de button hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *