Een voetenzak is heerlijk om de baby warm te houden. Een uitvinding die al jaren populair is onder ouders en de baby’s erg blij mee zijn. Een voetenzak is een soort van hoes waarmee de baby zijn voeten in ieder geval warm houdt, maar ook de rest van het lichaam warm gehouden wordt. Tevens is het erg comfortabel om voor een baby hierin te zitten door de fijne stoffen. Een voetenzak wordt ook wel een slaapzak voor onderweg genoemd door velen.

Wat het soms even lastig maakt om een keuze te maken is dat er veel verschillende soorten voetenzakken op de markt. Even snel zoeken zorgt dat je al 10 verschillende modellen voor je hebt. Dit is op zich niet direct een probleem, maar je wilt als ouder natuurlijk een comfortabele voetenzak voor jouw baby. Welke ook nog is betaalbaar is, duurzaam is en van kwaliteit is. Het moet ten slotte een tijd meegaan en comfortabel zijn voor de baby. Op de markt zijn verschillende modellen verkrijgbaar, maar de beste merken zijn toch wel

Deze verschillende merken zullen wij hieronder even uitlichten.

Quinny voetenzak

Quinny is inmiddels een gevestigd merk in Nederland. De prijzen van deze voetenzakken liggen in het algemeen wat hoger dan andere merken en modellen, maar hier krijg je ook kwaliteit voor terug. Populair is bijvoorbeeld dit grijze model bij jongens en dit rosé model bij meiden. De voetzak van Quinny staat voor kwaliteit en comfort. De stof is erg comfortabel en houdt de baby ook goed warm. Zie hier een aantal populaire voorbeelden van het laatste model, maar deze zijn in nog in vele andere kleuren hier allemaal verkrijgbaar.

quinny-voetenzak

Maxi Cosi voetenzak

De naam Maxi Cosi heb je waarschijnlijk vaker voorbij zien komen als het gaat om baby & zwangerschapsartikelen. Maar ook dit merk heeft een goed aanbod voetenzakken verkrijgbaar welke je hier kunt bekijken. Anders dan bij Quinny vindt je hier meer verschillende soorten modellen. Je hebt dus de mogelijkheid te kiezen uit vele modellen in diverse kleuren, met name in de prijsklasse van circa 50 tot 80 euro waar de meeste inzitten. Hier vindt je enkele voorbeelden van de Maxi Cosi voetenzakken.

maxi-cosi-voetenzakken

Koeka voetenzak

Koeka heeft wellicht het grootste aanbod voetenzakken online staan. Er zijn vier verschillende modellen verkrijgbaar bij Koeka welke allemaal van zeer hoge kwaliteit zijn. Het hele aanbod van voetenzakken bij Koeka kan je hier bekijken. Het leuke bij Koeka is dat je kan kiezen uit vele verschillende kleuren. Denk aan blauw, groen, rood, rosé, grijs, bruin, zwart en meer. Het biedt meer unieke kleuren dan de bovengenoemde merken en webshops. Het grootste aanbod voetenzakken zijn de Oslo voetenzakken bij Koeka. Bekijk hier het hele aanbod aantrekkelijke voetenzakken bij Koeka.

voetenzak-koeka

Bugaboo voetenzak

Bugaboo heeft wellicht wat minder modellen en kleuren dan de bovengenoemde merken en webshops. Maar dat maakt voetenzak baby van Bugaboo niet minder. De Bugaboo producten zijn van hoge kwaliteit en comfort. Enkele populaire modellen zijn de volgende:

Maar het grootste aanbod van Bugaboo voetenzakken vindt je hier. Je vindt hier modellen van hoge kwaliteit, aan de wat meer prijzige kant. Bekijk ook enkele voorbeelden hiervan hieronder. Indien je kwaliteit zoekt en hier ook wat meer voor over hebt, dan zit je hij Bugaboo goed! Bekijk hier het hele aanbod Bugaboo voetenzakken.

bugaboo-voetenzak

Waarom is een voetenzak zo handige uitkomst?

Een voetenzak is ideaal om overal mee naartoe te nemen. Een voetenzak leg je in de kinderwagen neer waardoor de baby heerlijk comfortabel in de wagen of buggy zit. In de zomer is het wat sneller overbodig, maar in de winter is een voetenzak bijna wel verplicht zou je kunnen zeggen. Het is belangrijk de baby op temperatuur te houden als je naar buiten gaat.

Waar moet je op letten bij het kopen van een voetenzak?

Erg belangrijk is om te kijken of de voetenzak aansluit op de buggy/kinderwagen. Dit is namelijk niet altijd het geval. Je hebt in feite daarom twee keuzes:

De meeste kiezen voor een universele voetenzak, hiermee zit je altijd goed. In de meeste gevallen zul je altijd een voetenzak vinden van het merk kinderwagen, maar indien je liever een ander model wilt hebben is een universele voetenzak een betere keuze. Indien je nog geen kinderwagen hebt, kun je ook direct kijken om een wagen + voetenzak te bestellen zodat je direct goed zit. Het probleem wanneer je een ander merk voetenzak hebt dan de kinderwagen is dat deze niet altijd aansluit, wat betekent dat je er niet veel aan hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *